Op geselecteerde artikelen - in feite op de overgrote meerderheid van onze artikelen - bieden wij onze klanten een prijsgarantie. De prijsgarantie houdt in dat als u hetzelfde product voor een lagere prijs bij een concurrent vindt vóór uw aankoop, of binnen 30 dagen na uw aankoop, wij die prijs zullen matchen. Zo eenvoudig is dat.

Heeft u een product ergens anders goedkoper gezien, dan kunt u gebruik maken van onze prijsgarantie door contact met ons op te nemen via het contactformulier in onderstaande link. Neem contact op met onze verkoopafdeling en vermeld waar u het product goedkoper hebt gevonden. Onze klantenservice zal u verder helpen om de prijs te matchen.

De prijsgarantie heeft echter enkele beperkingen; hieronder vindt u de 'kleine lettertjes'. Die kunnen als volgt worden samengevat: uitsluitend geldig voor een identiek product, met dezelfde service en voorwaarden.

Voorwaarden voor de prijsgarantie:

  • De prijsgarantie is van toepassing op identieke artikelen (merk/fabrikant enz.) waarbij we de prijs vergelijken voor 1 artikel, inclusief verzending. Dat wil zeggen, wat het u zou kosten om 1 artikel te kopen en thuis te laten bezorgen.
  • Het product moet voorradig zijn bij onze concurrent en het product moet onder de Nederlandse regels voor garanties, consumentenbescherming, douanerechten en BTW vallen.
  • De prijsgarantie is niet van toepassing op speciale, beperkte partijen, openingsaanbiedingen, speciale aanbiedingen of koopjes en geldt alleen voor goederen waarvoor reclame wordt gemaakt op Nederlandse websites (.nl-domeinen) of in Nederlandse media.
  • De prijsgarantie is niet van toepassing op aanbiedingen waarvoor een lidmaatschap is vereist.
  • De prijsgarantie is niet van toepassing op veilingen.
  • De goederen dienen geleverd te worden door een Nederlandse onderneming, vanaf een Nederlands adres.
  • De prijs van de concurrent moet aantoonbaar gemaakt worden door een link naar een webpagina of een scan van een reclamefolder.

Prijs match

Ten slotte, en vooral, bieden we een prijsmatch aan op onze eigen website. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het vinden van een identiek product op onze website, dat een lagere prijs heeft dan de prijs waarvoor u het heeft gekocht. Daarom bieden we een prijsvergelijking van 50 dagen voor alle producten die op onze website zijn gekocht.

Voorwaarden voor prijsmatch:

  • Kortingen met betrekking tot Black Friday, Black week en Cyber Week vallen niet onder prijsvergelijking.
  • Kortingen met betrekking tot coupons, nieuwsbrieven en bundelaanbiedingen vallen niet onder prijsvergelijking.

Vaste lage prijs - gegarandeerd!

Neem contact met ons op om gebruik te maken van de prijsgarantie of prijs match